01n4g3g
 

El Barrio

El Barrio

Description in Czech not found. We only have a description in Catalan; Valencian:

José Luis Figuereo Franco, "Selu" pels amics, va néixer el 4 de juny de 1970 a Cadis. És considerat un dels millors canta autors espanyols de flamenc fusionat de l'actualitat i dels últims temps.

Amb tan sols 9 anys i al so d'una guitarra sense acords, comença a fer els seus primers passos en la penya flamenca La Perla de Cai, i amb 14 anys agafa la seva guitarra amb rumb als tablaos de Còrdova i Madrid, acompanyant a artistes com Juana la del Revuelo i 4 anys més tard amb bailaores com Antonio Canales i Sara Baras. Cansat de ser guitarrista, grava una maqueta animat pel seu cosí Diego Magallanes (productor d'alguns dels seus discos) i l'envia a la casa Edicions Senador. Mentrestant, es guanya la vida com a soldador, fins que la casa discogràfica el crida per gravar Yo Sueno Flamenco l'any 1996.

Es posa el nom de El Barrio en honor del seu barri de Santa María i llança el seu primer disc, i va tenir temps de presentar-lo a petites sales de la capital d'Espanya.

 Přečtěte si více...
 
 

El Barrio Píseň

Omlouváme se, ale nemáme zatím dostatek dat k vytvoření seznamu El Barrio Album.

El Barrio Píseň

Související Youtube Videa

El Barrio - Concierto Completo - Vistalegre [Madrid]

1.Secretos de miel 3:27 2.A mi Majara 7:17 3.Rencor 12:10 4.Ángel Malherido 19:20 5.Ave de paso 23:23 6.No vale la pena 28:26 7.Historia de Sevilla 34:10 8.

Concierto El Barrio Tour - Madrid!!

concierto del barrio completo!!!! Madrid!!!!

El Barrio - Concierto Completo - Palau De La Música [Barcelona]

El Barrio - Concierto Completo - Palau De La Música [Barcelona]